۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ لازانیا

آموزش طبخ لازانیا

مواد لازم:

  • لازانيا 1 بسته
  • گوشت چرخي، سويا با پياز داغ 250 گرم
  • پنير پيتزا 1 بسته يا 200 گرم
  • فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
  • سس سفيد 1 ليوان (دستور تهيه آن در ذيل آمده است)
  • در صورت تمايل سوسيس 3 تا 4 عدد

طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش و نمك مي جوشانيم تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتي آماده است كه زير انگشت با فشار اندكي، نرم باشد. بعد درون صافي مي ريزيم و مقدار زيادي آب سرد روي آن مي ريزيم تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و مثل لباس در كناره هاي ظرف پهن مي كنيم.

گوشت چرخي و پياز داغ را با فلفل دلمه اي و سوسيس حلقه شده مخلوط مي كنيم.

ته ظرف پيركس را چرب كرده، يك لايه لازانيا بعد مقداري از مخلوط بالا را روي آن مي ريزيم، دوباره يك لايه لازانيا سپس مقداري سس سفيد و پنير پيتزا مي پاشيم. به همين ترتيب لايه ها را پر مي كنيم. لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً مي پوشانيم. گوشه خميرها از ظرف بيرون نزند بايستي به كمك سس سفيد روي خمير لايه آخر، گوشه خميرها را داخل دهيد. در فر داغ روي حرارت 200 درجه سانتيگراد حدود 0.5 ساعت يعني تا زماني كه پنير ذوب و كمي طلايي شود.

ــ اگر بخواهيم لازانيا نرم باشد سس سفيد را در تمام لايه ها مي ريزيم و اگر خواستيم سفت باشد فقط در لايه آخر مي ريزيم.

ــ لازانيا گرد را بايد در قابلمه گرد تهيه كنيم.

ــ طرز تهيه سس سفيد: 2 قاشق روغن و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار مي دهيم روغن بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمي رب را با آرد سرخ مي كنيم سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير افزوده بهم مي زنيم تا به سفتي فرني شود.

خرید آنلاین کتابهای آشپزی

سس پيتزا

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگي 250 گرم

  • سس كچاب 250 گرم

  • زيره سبز ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري

  • زيره سياه ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري

  • هات سس نصف شيشه كوچك

  • آويشن شيرازي ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري

  • پودر سير 1/4 قاشق چايخوري

  • پودر خردل 1/4 قاشق چايخوري

  • سس مايونز 1/2 استكان

اگر براي تهيه آم مشكلي دلريد به راهنماي سس گوجه فرنگي مراجعه كنيد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر