۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

يتيم چه

اين غذا بسيار ساده بوده و سريع آماده مي شود. و براي مواقعي كه عجله داريد مناسب است.

مواد لازم:

طرز تهيه:

بادمجان را نگيني كرده و مقداري نمك مي زنيم و كنار مي گذاريم تا آب بيندازد سپس با مشت بادمجان رافشار داده تا خشك تر شود.

بادمجان را در تابه ريخته و تفت دهيد و پيازداغ را جدا سرخ كنيد. گوجه فرنگي را در آب جوش به مدت 3 دقيقه گذاشته بعد در آب سرد قرار دهيد تا پوست گوجه كنده شود بعد آن را نگيني كنيد.

بعد از اينكه بادمجان تفت خورد پياز داغ را اضافه كنيد و بعد گوجه ريخته، نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه را اضافه كنيد. به مدت 8 دقيقه درب تابه را گذاشته تا آماده شود.

اين غذا هم با نان، هم با برنج و هم با ماهي خورده مي شود

آموزش آشپزی و شیرینی پزی خرید آنلاین

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر