۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ کلم پلو

آموزش طبخ کلم پلو

مواد لازم:

طرز تهيه:

پياز را سرخ مي كنيم. مغز كلم را با كارد در آورده و كلم را بصورت رشته اي ريز مي كنيم. گوشت چرخي را با مقداري پياز رنده شده به شكل قلقلي در مي آوريم. برنج را از قبل خيس كرده و آبكش مي كنيم.

به پياز داغ زردچوبه و كلم را اضافه مي كنيم تا سرخ شود. گوشت و بعد چاشني گوشت را اضافه مي كنيم. در هنگام دم كردن برنج لابلا، برنج، مواد گوشتي و گردليمو مي ريزيم. براي تزيين مي توانيم روي كلم پلو، هويج پخته و كشمش بريزيم.

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

خرید آنلاین طبخ انواع پلو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر