۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

سس گوجه فرنگي

سس گوجه فرنگي

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

  • روغن مايع 1/2 قاشق چايخوري

  • شكر 1 قاشق غذاخوري

  • نمك 1/4 قاشق چايخوري

  • سركه 2 قاشق غذاخوري

  • آبليمو 1.5 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

تمام مواد را با هم مخلوط كرده روي گاز گذاشته تا از اطراف سس بجوش آيد در اين جا شعله را خاموش كنيد. اگر مواد سفت بود كمي آبليمو يا سركه استفاده كنيد و اگر شل بود از رب استفاده كنيد البته قبل از اينكه روي شعله بگذاريد.

اين مقاديري كه در بالا گفته شد سس كمي حاصل مي شود و براي اينكه مقدار قابل قبولي شود مي توان اندازه ها را 5 برابر كرد.

خرید کتابهای آموزش آشپزی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر