۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ ماهی سرخ شده

مواد لازم:

  • ماهي قزل آلا 1 عدد

  • آرد نخود 2 قاشق غذاخوري

  • زنجبيل 0.5قاشق چايخوري

  • سير له شده 1 حبه

  • پودر فلفل قرمز كمي

  • نمك 0.5 قاشق چايخوري

  • زردچوبه 0.5 قاشق چايخوري

  • آب به ميزان لازم

  • روغن 4 قاشق غذاخوري

  • ادويه انارگلي 1 قاشق مرباخوري (در صورت تمايل به جاي اين ادويه مي توانيد از اناردون (دانه هاي خشك و ساييده شده انارهاي ترش مزه) كه در شمال كشورمان به وفور يافت مي شود، استفاده كنيد.)

  • برگهاي تازه گشنيز ريز شده 1 قاشق غذاخوري

  • برنج پخته شده براي صرف غذا

طرز تهيه:

ماهي قزل آلا را پاك كرده محتويات شكم را خارج و سر و باله ها را زده و با چاقو از قسمت دم به طرف سر مي كشيم تا فلس هاي آن جدا گردد. سپس آن را كاملاً تميز مي شوييم.

ظرف بزرگ و پهني كه كل ماهي در آن جاي بگيرد، را انتخاب كرده و آرد نخود، زنجبيل، سير، پودر فلفل قرمز، نمك، زردچوبه و انارگلي و گشنيز تازه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم. آب را ذره ذره اضافه مي كنيم تا خمير سفتي بدست آيد.

ماهي را از تمام قسمتها شامل پشت و رو و داخل شكم به اين خمير آغشته مي كنيم. روغن را داغ كرده و سپس زير حرارت را ملايم مي كنيم ماهي را در روغن سرخ مي كنيم. بايستي درب ماهي تابه را ببنديم. وقتي دو طرف را سرخ كرديم كمي آب به اندازه يك استكان ريخته و همچنان درب ماهي تابه بايستي بسته باشد. خميري كه در ابتدا به ماهي آغشته كرده بوديم همراه آبي كه بعداً اضافه شده بود، اطراف ماهي تبديل به سس خوشمزه اي مي شود كه هم كاملاً به خورد ماهي رفته و هم در هنگام صرف غذا روي ماهي مي ريزيم و به سر سفره مي آوريم.

اين ماهي بسيار لذيذ را مي توان با پيازچه و جعفري تازه تزيين كرد.

خرید آنلاین کتابهای آشپزی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر